BiosPLUS ("Život više")
Invalidnost & kreativnost
Sporazum o saradnji
Ljudska prava za sve
LVS – Mladi pišu srcem
LVS – Inventura arhitektonskih barijera
Jačanje kapaciteta…
Anketa
BiosPLUS Derventa
Kako vam se sviđa naš sajt?

Dobrodošli na našu Internet prezentaciju! 

Besplatne obuke za nezaposlene u Derventi

386_316693218454052_418800702_n
novo znanje – nove mogućnosti

U toku su obuke:

1.ECDL-START  od 26.11.2014. u Doboju (obezbijeđen je prevoz).

2. Grafički dizajn,  od 25.11.2014.g.  u Derventi

 PREDUZETNIŠTVO     

 18. februara 2015. polaznicima su dodjeljeni certifikati i uvjerenja za stečena znanja na besplatnim obukama.

_____________________________________________________________________

Počele besplatne obuke za teško zapošljive kategorije u Doboju,  Derventi i Modriči

Doboj, Derventa, Modriča,   26. novembar 2014. godine

U prostorijama Centra za promociju evropskih vrijednosti EUROPLUS počelo je provođenje besplatnih obuka za odrasle nezaposlene osobe sa prostora Doboja, Dervente i Modriče. Obuke su aktivnost projekta Centar za cjeloživotno učenje koji finansira Evropska unija, a sufinansira grad Doboj. Obuku ECDL START proći će 60 polaznika iz ta tri grada, podijeljenih u 4 grupe. U prostorijama EUROPLUS-a izvodi je Net PRO doo iz Brčkog, a traje 60 časova uz 20 časova dodatnih vježbi po potrebi korisnika. Za testiranje su predviđena 4 termina, a kroz projekat su obezbijeđena i 2 dodatna besplatna popravna testiranja po kandidatu.

Grafički dizajn se izvodi za 45 polaznika podijeljenih u tri grupe. Traje 35 časova i kandidati će na kraju obuke polagati test savladanosti programa. Za po petnaest polaznika u Doboju, Derventi i Modriči, obuku izvodi ustanova za obrazovanje odraslih “Centar za cjeloživotno učenje”

Obuka iz plasteničke proizvodnje će početi u narednom mjesecu za 12 polaznika iz reda teško zapošljivih kategorija. Trajaće do polovine marta 2015. a provodi se po javno važećem programu osposobljavanja za plasteničku proizvodnju i traje 68 časova teorijske nastave i 102 časa prakse. Izvodi se u plastenicima registrovanog gazdinstva Starčević iz Malog Prnjavora, a obuku izvodi ustanova Centar za cjeloživotno učenje Doboj, koja je i licencirana za izvođenje ovog programa.

Obuka iz preduzetništva, odnosno dvodnevni trening, biće održan polovinom decembra i to jedan u Doboju, jedan u Modriči. Na treninzima će se prvog dana polaznicima predstaviti osnove socijalnog preduzetništva i izrade poslovnih planova, a drugi dan treninga je predviđena praktična izrada poslovnog plana.

“Sadržaj ovog teksta je isključiva odgovornost Centra za promociju evropskih vrijednosti EUROPLUS i ni u kom slučaju ne predstavlja stanovišta Evropske unije”.

no images were found

 europe_flag_rgb    Ovaj projekat finansira Evropska unija