BiosPLUS ("Život više")
Invalidnost & kreativnost
Sporazum o saradnji
Ljudska prava za sve
LVS – Mladi pišu srcem
LVS – Inventura arhitektonskih barijera
Jačanje kapaciteta…
Anketa
BiosPLUS Derventa
Kako vam se sviđa naš sajt?

Dobrodošli na našu Internet prezentaciju! 

Aktiviraj se VOLONTIRANJEM

PETAK, 23.9.2016.g.  predavanje na temu: “Arhitektonska pristupačnost u zajednici”, prostorije LVS-a ul. Stevana Nemanje bb, dispanzer Doma zdravlja, prizemlje!  

Aktiviraj se – VOLONTIRANJEM

 Pozivamo sve zainteresovane volontere da se uključe i aktiviraju. Otvoreni smo i za nove prijave.

Mi smo predložili za ovu godinu projekat „Inventura i analiza arhitektonske pristupačnosti u zajednici“, tako da ćemo organizovati stručno predavanje i radionice, te sve završiti izradom promotivnih majica, video prezentacija i promocije u dostupnim medijima i internetu.

Cilj je razmjena iskustava i znanja stečenih tokom realizacije projekata na predlog i od interesa za Lokalne volonterske servise (LVS)  u lokalnoj zajednici. Zato smo predložili ovu akciju i obratilil se za podršku Opštini Derventa.

Akciju „Formiraj lanac!“ realizujemo kao jedna od članica Volonterskog servisa Republike Srpske uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta. Organizovane aktivnosti su najkonkretniji način provođenja Zakona o volontiranju i Strategije za unapređenje i razvoj volontiranja u Republici Srpskoj za period od 2014. do 2018. godine, izgradnju ljudskih resursa u oblastima relevantnim za procese promocije i razvoja volontiranja za predstavnike svih lokalnih zajednica u Republici Srpskoj,  čime je projekat značajno doprinio promociji i razvoju volontiranja u Republici Srpskoj.

Sve dodatne informacije možete dobiti u LVS Trg pravoslavlja 3 – Tel: 311-311 ili 065/540-502

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>