BiosPLUS ("Život više")
Jačanje kapaciteta…
Anketa
BiosPLUS Derventa
Kako vam se sviđa naš sajt?

Izložbe

Povodom Međunarodnog dana lica sa invaliditetom organizujemo promotivnu izložbu rukotvorina u hotelu “Biser” Derventa (1.12.2017.g.)  Predstavićemo na izložbi aktivna i kreativna lica koja se bave izradom rukotvorina različitim tehnikama: VEDRANA Tintor, izrada unikatnog nakita; NEVENA Savić, ručno tkanje i šivanje; MARA Kuzmanović,  pletenje i vezenje; ŽELjANA Tatomir, graviranje i MARINKO Dumanić, pirografija! Odabrani su učesnici koji su dobili potrebne materijale, i drugu podršku u skladu sa partnerskim sporazumom za pripremu izložbe.

01.12.2017. – održana je Promotivna izložba rukotvorina u hotelu “Biser” Derventa

 

Ako ste zainteresovani za dodatne informacije javite se na naše kontakte i rado ćemo saradjivati.

Vašom posjetom i preporukama pomažete nastavak našeg rada.

 _____________________________________________________

2015. Program “Dijalog za budućnost” i projekat: “Bez akcije, nema reakcije”
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/142576/bez-akcije-nema-reakcije  

2015.Sajam obrazovanja i zapošljavanja II u Banja Luci

2012-2013. – Katalog rukotvorina iz projekta “Radimo za bolje sutra” koji e BiosPLUS Derventa realizovao uz pomoć UNDP-ovog projekta “Jačanje lokalne demokratije” LOD-2″, koji Evropska unija finansira iz sredstava IPA fonda.

2010-2011. – Katalog rukotvorina iz projekta “Kultura za bolje sutra” koji je BiosPLUS Derventa realizovao uz pomoć programa “Kultura za razvoj” MDG-F (UNDP-UNICEF-UNESCO)

 2008. – Centar za kreativni rad “BiosPLUS” Derventa je učestvovao na Međunaronoj manifestaciji “Eko etno Hrvatska” u okviru prve prezentacije Turističke organizacijje RS iz Banjaluke. Tada su objavljene informacije u zajedničkom katalogu i intervju Predraga Gluhakovića, Ministra turizma RS.

LETAK-SUTRA_A5-PRINT

LETAK-SUTRA_A5-jelic

LETAK-SUTRA_A5-sajam 2007

BiosPLUS 04-12-06 IZLOZBA_nac_w