BiosPLUS ("Život više")
Invalidnost & kreativnost
Sporazum o saradnji
Ljudska prava za sve
LVS – Mladi pišu srcem
LVS – Inventura arhitektonskih barijera
Jačanje kapaciteta…
Anketa
BiosPLUS Derventa
Kako vam se sviđa naš sajt?

Dobrodošli na našu Internet prezentaciju! 

Obrazovanjem do zapošljavanja

Doboj, Derventa, Modriča, 27.8.2016.godine

aneks-1_markoradic_europlus_001Centar za promociju evropskih vrijednosti „Europlus“ Doboj počeo je realizaciju projekta „Obrazovanjem do zapošljavanja“, čiji je cilj poboljšanje položaja teško zapošljivih kategorija, te jačanje kapaciteta za obrazovanje odraslih i njihovo zapošljavanje na lokalnom nivou.

Projekat finansira Evropska unija, a u naredne dvije godine će biti sproveden na području Doboja, Dervente i Modriče.

Kroz devet projektnih aktivnosti, projekat predviđa informisanje ključnih aktera o dobrim praksama cjeloživotnog učenja, izradu planova i programa koji će unaprijediti tu oblast, kao i jačanje kapaciteta za obrazovanje odraslih i zapošljavanje na lokalnom nivou.

S tim ciljem, u sklopu projekta, a u skladu sa potrebama tržišta rada, biće  provedene i obuke za po 20 teško zapošljivih osoba iz Doboja i Modriče, a za najbolje će se nastojati naći posao kod lokalnih poslodavaca.

Partner na projektu je Udruženje građana „BiosPLUS“ iz Dervente, a projekat se provodi u saradnji sa Zavodom za  obrazovanje odraslih Republike Srpske.

“Sadržaj ovog teksta je isključiva odgovornost Centra za promociju evropskih vrijednosti EUROPLUS i ni u kom slučaju ne predstavlja stanovišta Evropske unije”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>