BiosPLUS ("Život više")
Jačanje kapaciteta…
Anketa
BiosPLUS Derventa
Kako vam se sviđa naš sajt?

Obuka za informatičku pismenost sa certifikatom ECDL START

U prostorijama Centra za promociju evropskih vrijednosti EUROPLUS u okviru “Centra za cjeloživotno učenje” održavaju se planirane  besplatne obuke za nezaposlene osobe sa prostora Doboja,  Dervente i Modriče. Obuke su aktivnost  projekta “Centar za cjeloživotno učenje” koji finansira Evropska unija, a sufinansira grad Doboj. Obuku ECDL START proći će  60 polaznika iz ta tri grada, podijeljenih u 4 grupe. Obuke realiuju eksperti iz ” Net PRO” d.o.o iz Brčkog, a traje 60 časova uz 20 časova dodatnih vježbi po potrebi korisnika. Za testiranje su  predviđena 4 termina, a kroz projekat su obezbijeđena i 2 dodatna besplatna popravna testiranja po kandidatu.

Korisnicima je obezbjeđen adekvatan prevoz u saradnji sa “Centar za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju “Budućnost” Derventa tako da e obuke redovno održavaju ponedeljkom, srijedom i petkom od 16:15 do 18:15h a korisnici sa prevozom provedu 4 sata.

 Uspješno je izvršeno testiranje i svi kandidati iz Dervente su položili sa maksimalnim brojem bodova (ukupno 4 modula).

20141226_CCU_Doboj_ECDLstart01w20141226_CCU_Doboj_ECDLstart02w20141222_CCU_Doboj_ECDLstartw20141217_CCU_Doboj_ECDLstartw

 U Derventi je 18.2.2015.g. organizovana podjela certifikata.

_____________________________________________________________________________________

Obavještenje o dodjeli ugovora za usluge treninga ECDL START 

Doboj, 24.11.2014.
 
U sklopu provedene procedure nabavke usluga treninga ECDL START kao najpovoljnija ponuda odabrana je ponuda ponuđača NET PRO d.o.o. Brčko.
Odabrani ponuđač će obuke po međunarodno priznatom ECDL START standardu za 60 polaznika iz reda teško zapošljivih kategorija izvesti u privremenom ECDL test centru koji će biti registrovan u Doboju u prostorijama Centra za promociju evropskih vrijednosti Europlus.
Obuke su dio aktivnosti projekta “Centar za cjeloživotno učenje” koji finansira Evropska unija, a sufinansira grad Doboj.
____________________________________________________________________________________

“Sadržaj ovog teksta je isključiva odgovornost Centra za promociju evropskih vrijednosti EUROPLUS i ni u kom slučaju ne predstavlja stanovišta Evropske unije”.

europe_flag_rgbOvaj projekat finansira Evropska unija