BiosPLUS ("Život više")
Jačanje kapaciteta…
Anketa
BiosPLUS Derventa
Kako vam se sviđa naš sajt?

Studijska posjeta Sloveniji

Studijska posjeta Sloveniji

Doboj, 05.04.2014. godine

Predstavnici Centra za promociju evropskih vrijednosti – Europlus Doboj, Visoke poslovno-tehničke škole Doboj, Udruženja građana Budućnost Modriča, Asocijacije informatičara u Bosni i Hercegovini i Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske filijale Doboj u okviru projekta “Centar za cjeloživotno učenje”, koji finansira Evropska unija, posjetili su Sloveniju. Koordinator trodnevne studijske posjete od 31. marta do 2. aprila 2014. godine bio je Andragoški centar Republike Slovenije.

Prvog dana predstavnici projekta CCU posjetili su Andragoški centar Republike Slovenije i CDI Univerzum. Drugog dana šestočlana delegacija je vidjela Školski centar Nova Gorica, i Posoški razvojni centar u Tolminu, dok su posljednji dan posjetili Centar Republike Slovenije za stručno obrazovanje i Centar Republike Slovenije za mobilnost i evropske programe obrazovanja i osposobljavanja. Glavni cilj posjete bio je upoznavanje sa zakonskom regulativom u oblasti obrazovanja odraslih u Sloveniji, izvorima i načinima finansiranja, te konkretizacija saradnje sa slovenačkim institucijama radi izgradnje kapaciteta registrovane Ustanove za obrazovanje odraslih u Doboju.

Prilikom posjete potpisana su dva memoranduma o saradnji. Predstavnici svih organizacija na projektu CCU potpisali su memorandum o saradnji sa predstavnicima CDI Univerzum. Takođe je potpisan memorandum o saradnji Centra za cjeloživotno učenje i CDI Univerzuma.

950_f web Ljubljana Dijana   slika_1_Gorica Gordana
     
slika_1_Gorica Gordana2   slika_1_Gorica Gordana3

CDI Univerzum

ACS SLOVENIJA

ŠOLSKI CENTAR NOVA GORICA (SLO)

“Sadržaj ovog teksta je isključiva odgovornost Centra za promociju evropskih vrijednosti EUROPLUS i ni u kom slučaju ne predstavlja stanovišta Evropske unije”.

europe_flag_rgbOvaj projekat finansira Evropska unija