BiosPLUS ("Život više")
Invalidnost & kreativnost
Sporazum o saradnji
Ljudska prava za sve
LVS – Mladi pišu srcem
LVS – Inventura arhitektonskih barijera
Jačanje kapaciteta…
Anketa
BiosPLUS Derventa
Kako vam se sviđa naš sajt?

Dobrodošli na našu Internet prezentaciju! 

Obrazovanjem do zapošljavanja

Doboj, Derventa, Modriča, 27.8.2016.g.

     Centar za promociju evropskih vrijednosti „Europlus“ Doboj počeo je realizaciju projekta „Obrazovanjem do zapošljavanja“, čiji je cilj poboljšanje položaja teško zapošljivih kategorija, te jačanje kapaciteta za obrazovanje odraslih i njihovo zapošljavanje na lokalnom nivou.

Projekat finansira Evropska unija, a u naredne dvije godine će biti sproveden na području Doboja, Dervente i Modriče.

Kroz devet projektnih aktivnosti, projekat predviđa informisanje ključnih aktera o dobrim praksama cjeloživotnog učenja, izradu planova i programa koji će unaprijediti tu oblast, kao i jačanje kapaciteta za obrazovanje odraslih i zapošljavanje na lokalnom nivou.

S tim ciljem, u sklopu projekta, a u skladu sa potrebama tržišta rada, biće  provedene i obuke za po 20 teško zapošljivih osoba iz Doboja i Modriče, a za najbolje će se nastojati naći posao kod lokalnih poslodavaca.

Partner na projektu je Udruženje građana „BiosPLUS“ iz Dervente, a projekat se provodi u saradnji sa Zavodom za  obrazovanje odraslih Republike Srpske.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>