BiosPLUS ("Život više")
Invalidnost & kreativnost
Sporazum o saradnji
Ljudska prava za sve
LVS – Mladi pišu srcem
LVS – Inventura arhitektonskih barijera
Jačanje kapaciteta…
Anketa
BiosPLUS Derventa
Kako vam se sviđa naš sajt?

Dobrodošli na našu Internet prezentaciju! 

Sajam obrazovanja i zapošljavanja II u Banja Luci

 

00028aeq

Više detalja možete pogledati u mapi sajma i učesnika:

Banjaluka_SAJAM_20.mart2015.g.mapa 

 

 Sajam obrazovanja i zapošljavanja II odražat će se u Banja Luci 20.03.2015 u dvorani Borik. Studentima i nezaposlenima je obezbijeđen besplatni prevoz iz svih gradova BiH.

U okviru ovog projekta sa porukom “Gledaj od čega ćeš živjet’” uz podršku  Kancelarije Specijalnog predstavnika EU „Forum za prosperitet i zapošljavanje” u Sarajevu a nakon toga i uz podršku Norveške ambasade u BiH, organizovan je i konsultativni ekspertni sastanak u Banja Luci, kao i „Sajam obrazovanja i zapošljavanja – naučite, istražite, povežite se“” u Zenici, kojeg je posjetilo 8000 ljudi iz cijele BiH.

Sajam u Zenici je po prvi put okupio predstavnike poslodavaca, posrednika u zapošljavanju, međunarodne projekte, formalne i neformalne institute obrazovanja. Postignuti su izvanredni rezultati – 863 osobe su zaposlene putem aktivnosti koje su upriličene tokom i nakon Sajma, prikupljeno je 5996 CV-jeva, organizovane obuke i radionice koje je pohađalo preko 800 ljudi.

Isti format Sajma obrazovanja i zapošljavanja biće upriličen u Banja Luci 20. marta u dvorani Borik. Više od 170 izlagača – preduzeća, institucija, međunarodnih projekata i posrednika u zapošljavanju, imaće priliku da se predstave sa konkretnim programima na Sajmu obrazovanja i zapošljavanja 2, koji će se održati 20. marta u dvorani Borik pod pokroviteljstvom Kancelarije Specijalnog predstavnika EU i Ambasade Norveške u Bosni i Hercegovini a u organizaciji agencije BORAM. Biće predstavljeno preko 1000 otvorenih radnih mjesta te će se održati predavanja sa najaktuelnijim temama.

Predstavićemo oko 1000 radnih mjesta, organizovati predavanja sa najaktuelnijim temama. Štandovi će biti organizovani u kategoriji:
BUSINESS – proizvodnja, izrada, usluge, IT, zapošljavanje marginalizovanih grupa·
POSREDNICI U ZAPOŠLJAVANJU, poslovni inkubatori, centri za razvoj karijere·
OBRAZOVANJE – domaći i međunarodni programi obrazovanja, formalno i neformalno obrazovanje·
Predavanja će biti organizovana po temama: poslodavci, tražioci posla i studenti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>