BiosPLUS ("Život više")
Invalidnost & kreativnost
Sporazum o saradnji
Ljudska prava za sve
LVS – Mladi pišu srcem
LVS – Inventura arhitektonskih barijera
Jačanje kapaciteta…
Anketa
BiosPLUS Derventa
Kako vam se sviđa naš sajt?

Dobrodošli na našu Internet prezentaciju! 

Studijska posjeta Sloveniji

Doboj, 05.04. 2014.godine

Predstavnici Centra za promociju evropskih vrijednosti – Europlus Doboj, Visoke poslovno-tehničke škole Doboj, Udruženja građana Budućnost Modriča, Asocijacije  informatičara u Bosni i Hercegovini i Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske filijale Doboj u okviru projekta «Centar za cjeloživotno učenje»,  koji finansira Evropska unija,  posjetili su Sloveniju. Koordinator trodnevne studijske posjete od 31. marta do 2. aprila 2014. godine bio je Andragoški centar Republike  Slovenije.

Prvog dana predstavnici projekta CCU posjetili su Andragoški centar Republike Slovenije i CDI Univerzum. Drugog  dana šestočlana delegacija je vidjela Školski centar Nova Gorica, i Posoški razvojni centar u Tolminu, dok su posljednji dan posjetili Centar Republike Slovenije za stručno obrazovanje i Centar Republike Slovenije za mobilnost i evropske programe obrazovanja i osposobljavanja. Glavni cilj posjete bio je upoznavanje sa zakonskom regulativom u oblasti obrazovanja odraslih u Sloveniji, izvorima i načinima finansiranja, te konkretizacija saradnje sa slovenačkim institucijama radi izgradnje kapaciteta registrovane Ustanove za obrazovanje odraslih u Doboju.

Prilikom posjete potpisana su dva memoranduma o saradnji. Predstavnici svih organizacija na projektu CCU potpisali su memorandum o saradnji sa predstavnicima CDI Univerzum. Takođe je potpisan memorandum o saradnji Centra za cjeloživotno učenje i CDI Univerzuma.

Andragoški center Slovenije (ACS) Ljubljana

http://www.acs.si/index.cgi?m=3&id=1466

Medpodjetniški izobraževalni center – MIC – Nova Gorica (Slovenija)

http://mic.scng.si/2014/04/obisk-delegacije-iz-doboja-bih/#more-2259

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>